Professionele verbouwingen in de regio Ermelo

Neem contact op

Voor een professionele verbouwing van uw woning, het plaatsen van een nieuwe badkamer, tegelwerk of vloerverwarming bent u aan het juiste adres bij Bouwbedrijf Besselsen uit Ermelo. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Verbouwen met Bouwbedrijf Besselsen

Bouwbedrijf Besselsen uit Ermelo is al ruim vijfentwintig jaar vakman op het gebied van bouwen, renoveren, verbouwen, uitbouwen, nieuwbouw en tegelwerk. Wij zijn u graag van dienst bij de verbouwing van uw huis!

Dit is waarom u kiest voor Bouwbedrijf Besselsen voor uw project:

 • Tussentijds overleg mogelijk bij de uitvoering van het werk

 • Alles wordt altijd netjes afgewerkt

 • Uw huis wordt bezemschoon achtergelaten

 • Onze werknemers zijn flexibel inzetbaar

 • Wij bieden de passende oplossing bij uw vraag

Wilt u uw woning laten verbouwen of bent u nog aan het twijfelen? Neem dan contact op voor een afspraak met de vakmensen van Bouwbedrijf Besselsen!

Door onze manier van werken is er altijd sprake van overleg met u als opdrachtgever. In het geval van restauratie, verbouwing of renovatie worden altijd de plannen doorgenomen, advies gegeven en andere werkzaamheden op elkaar afgestemd. Daarom heeft u als opdrachtgever altijd een belangrijke rol in zowel de beginfase als de eindfase van de verbouwing!

Renovatie en verbouw van woningen is al jaren onze specialiteit. Al vele
woningeigenaren in de regio gingen u voor, zij zijn allen dik tevreden over ons werk en genieten van hun mooie bezit: de eigen woning. Heeft u vragen? Neem gerust contact op voor een oriënterend gesprek.

Neem contact op
Een comfortabele badkamer door Besselsen

Een comfortabele badkamer

Een mooie en comfortabele badkamer geeft u energie, het is een ruimte in uw huis om te genieten. Bij een badkamerrenovatie houden wij rekening met úw wensen. U zult verbaasd zijn over de mogelijkheden om uw bestaande badkamer te verbouwen tot een ruimte waarin u kunt genieten van een douche, bad of zelfs een sauna! Een nieuwe badkamer met een heerlijke douche, warm bad, mooie verlichting en een verwarmde tegelvoer geeft die ontspannende atmosfeer om weer helemaal bij te komen na een drukke dag. Zo wordt uw badruimte een persoonlijke wellnessruimte in uw eigen woning. Wij weten hoe we uw badkamerwensen vorm kunnen geven. Waar u op moet letten bij de keuze van tegels, meubels en andere materialen, maar ook hoe u het meeste woongenot uit uw budget haalt. Al meer dan vijfentwintig jaar realiseren wij de mooiste en heerlijkste badkamers voor onze klanten, neem gerust contact met ons op om uw plannen voor een nieuwe badkamer met ons door te nemen.

Tegelvloer leggen door Besselsen

Tegelvloer leggen

Van een grote verwarmde tegelvloer tot een kleine toiletvloer: Bouwbedrijf Besselsen verzorgt het tegelwerk voor u. Wij hebben ervaring met alle projecten: badkamers, keukens, vloeren, plavuizen, vloerverwarming, bedenk het maar. Bouwbedrijf Besselsen kan voor u op een professionele manier een prachtige tegelvloer leggen voor een vriendelijke prijs.Uw tevredenheid is belangrijk voor ons en wij weten wat er voor nodig is om ieder soort tegelvoer vakkundig te leggen, eventueel met vloerverwarming. U wilt tenslotte nog lang van uw mooie tegelvloer genieten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, wij helpen u graag bij het realiseren van uw prachtige tegelvloer.

Neem contact op

De voordelen van vloerverwarming

Nooit meer koude voeten en een heerlijk warm huis met vloerverwarming waar u volop van kunt genieten. De volgende punten zijn het belangrijkste om te kiezen voor vloerverwarming.

 • Lekker met blote voeten over de vloer lopen; of het buiten nu koud of warm is: een comfortabel warme vloer is heerlijk

 • De woning wordt gelijkmatig verwarmd; er zijn geen koude en warme delen in een kamer

 • Geen grote en lelijke radiatoren meer nodig; u krijgt dus meer ruimte in uw huis

 • Vloerverwarming wordt steeds vaker toegepast, hierdoor blijft uw huis modern.

 • Jaarlijks kunt u gas besparen, door vloerverwarming te nemen

 • Vloerverwarming is ook in de zomer te gebruiken! U kunt er namelijk ook mee koelen

 • Door vloerverwarming stijgt uw woning in waarde.

Het grootste voordeel van een vloerverwarming is natuurlijk dat uw huis lekker warm wordt. Het is heerlijk om de warmte van de vloerverwarming om u heen te voelen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Neem contact op

Uw kozijnen aan vervanging toe?

Bouwbedrijf Besselsen kan u helpen met renovatie of vervanging van uw kozijnen. Alle mogelijkheden liggen open: nieuwe (hard)houten kozijnen of juist moderne kunststof kozijnen die u amper hoeft te onderhouden? Wij verzorgen het inmeten, de bestelling en het plaatsen van de kozijnen.

Neem contact op
Neem contact op met Besselsen

Voor professionele renovaties in de regio Ermelo maakt u vandaag nog vrijblijvend een afspraak. Bel 0651829175

Neem contact op