Professioneel bouwbedrijf met ruim vijfentwintig jaar ervaring in de regio Ermelo

Neem contact op

Bouwbedrijf Besselsen is een bouw- en aannemersbedrijf uit Ermelo. Wij hebben meer dan vijfentwintig jaar ervaring in verschillende projecten, zoals verbouw, uitbouw, nieuwbouw en tegelwerk. Onze afgeronde projecten vormen de beste reclame voor ons werk! Neem vandaag nog contact op om uw wensen te bespreken met onze vakmensen.

Een professioneel en vertrouwd netwerk van partners

Naast ons werk in de bouwsector hebben wij ook samenwerkingsverbanden met bedrijven voor o.a.: elektra, graafwerkzaamheden, verwarming, sanitair, dakbedekking, dakrenovatie, gevelrenovatie en kunststof kozijnen. Hiernaast werken wij ook samen met loodgieters, stukadoors etc. Zo kunnen wij u een volledige service bieden voor bouwprojecten van concept tot oplevering.

Hoogwaardige service en afwerking

Als bouwbedrijf zijn wij erop gebrand om onze projecten af te ronden met wederzijdse tevredenheid. We besteden veel aandacht aan de afwerking, onze medewerkers zijn hulpvaardig en uw huis wordt bezemschoon achtergelaten.

Projecten van groot tot klein

We zien een uitdaging in elke klus: groot of klein, voor particulieren of bedrijven. Of u nu een tegelvloer wilt laten leggen in de badkamer of een volledig droomhuis wilt laten bouwen van concept tot oplevering, Bouwbedrijf Besselsen uit Ermelo is uw vertrouwde vakman en aannemer. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Neem contact op
Neem contact op met Besselsen

Aannemer nodig? Kies voor Bouwbedrijf Besselsen, dan weet u zeker dat het goed gebeurt! Bel 0651829175

Neem contact op