• Nieuwbouw


 • Nieuwbouw woning met bouwbedrijf Besselsen

  Bouwbedrijf Besselsen helpt u bij het verwezenlijken van uw droom en/of wensen bij het bouwen van uw (droom)huis. Deze kan gebouwd worden in vele verschillende stijlen en types. Daarom is het belangrijk om goed na te denken over wat u nu wilt en u kunt zich hiervoor goed laten voorlichten door Besselsen! Nieuwbouw plannen? Besselsen helpt u verder!

  nieuwbouw

  Bouwbedrijf Besselsen is vele bedrijven in één bedrijf. Naast een bouw- en aannemersbedrijf  kunt u ons zien als timmerbedrijf, klusbedrijf of tegelzetter. Hierdoor kunt u alle kanten met ons op !

  Voor ons is het belangrijk  dat u het huis van uw dromen krijgt. Onze werkwijze is er dus ook op gericht om u zo veel mogelijk in het proces te betrekken en betrokken te houden. Vooral in de ontwikkelfase is het van groot belang dat er sprake is van open communicatie, waarbij ideëen en inzichten worden uitgewisseld.

   

  Waarom moet u kiezen voor Besselsen BV?

  • Bouwbedrijf Besselsen onderhoudt samenwerkingsverbanden met loodgieters, stukadoors, schilders, elektriciëns etc. Hierdoor hoeft u niet meerdere bedrijven te benaderen voor verschillende klussen, maar wordt alles door ons geregeld.
  • Onze no-nonsense aanpak zorgt ervoor dat uw huis degelijk wordt gebouwd en afgewerkt.
  • Besselsen BV is gespecialiseerd in o.a. metselwerk, timmerwerk en tegelwerk!

  Kies voor Bouwbedrijf Besselsen, want dan bent u een grote stap dichter bij uw droomhuis!

  Neem nu direct contact met ons op of bel 0341-551978!